_STS0086 (1).JPG

Нашата история

Историята на тази компания е една история от реалния живот.

 

Ние сме хора, които обичат безкрайно две неща - животните и пътуванията. Оказа се обаче, че не е много лесно едното да се комбинира безпроблемно с другото. Когато пътувахме, винаги изпадахме в трудната ситуация да намерим роднина или приятел, когото да ангажираме с грижата за нашите котка и куче. Въпросният човек трябваше да пропътува цяла София, за да нахрани и разходи домашните ни любимци. Това е сериозен ежедневен ангажимент, а и не винаги се намира на кого да повериш грижата за животинките си.

 

Разбрахме, че много други хора имат същия проблем и решихме да създадем Pet Service.

Нашият екип е съставен от любители на животните с дългогодишен опит в разхождането, храненето и грижата за кучета, котки, аквариумни рибки, дребни гризачи, папагали и други. През последните няколко години стотици стопани ни се довериха и се превърнаха в наши редовни клиенти. Вижте какво казват те за нас тук.

Нашият основен приоритет е здравето и щастието на животните и ще направим всичко, за да го постигнем. А щастливи ли са те, ще сте щастливи и вие.

Доверете ни се и ви гарантираме, че скоро ще ни препоръчате и на приятелите си! :) 

Марияна Манчева

Марияна Манчева

Марияна има дългогодишен опит в работата с хора и животни. Занимава се с човешки ресурси, обича пътуванията и животните.

Грижила се е за няколко кучета.

Веселин Георгиев

Веселин Георгиев

Веселин се занимава с маркетинг и има влечение към високите технологии, пътуванията и разбира се животните. 

Собственик на котка - Койна.